Fritidsklubben

Vällingbyskolans mellanstadieklubb är vår nya fritidsklubb. Vi startade hösten 2013 och  erbjuder elever på skolan åren 4-6 möjlighet till en rolig och  meningsfull  eftermiddagsverksamhet.

Vi håller på med aktiviteter som utgår från barnens intressen och skapar nya intressen med fokus på samvaro, lek i ordnade sociala sammanhang samt att vi vill bygga upp en stark gemenskap som vilar på  trygghet och  respekt.

I Klubbens verksamhet är det viktigt att man både som barn och förälder har  inflytande över verksamhetens innehåll.

Ansökningsblanketten hittar du här

Fritidsklubbens regler:

Öppen verksamhet

Fritidsklubben är en öppen verksamhet vilket betyder att vi inte meddelar vårdnadshavare om barnet inte kommer

Aktiviteter

Vi erbjuder delvis styrda aktiviteter men uppmuntrar barnen till fri lek, då det utvecklar deras fantasi och kreativitet.

Kontakt

Det är mycket viktigt att vårdnadshavare uppdaterar sin kontaktinfo! Om någonting händer måste vi kunna kontakta er. Då vi mejlar ut viktig information är det också viktigt att ni lämnar er mejladress.

Information angående klubbens verksamhet kopplat till läroplanen för både skola och fritidshem 2011.

Kom gärna förbi och fråga om det är någonting ni undrar över. Eller hör av er på 076-129 02 15  eller vallingbyklubben@gmail.com

TIPS!

Det är bra att redan på vårterminen i trean börja träna barnen i att bli mer självständiga till exempel när det gäller att:

Passa tider

Gå hem själva

Hålla koll på sina eftermiddagsaktiviteter

Besök oss gärna på Facebook

Kontakt:

Klubben har telefonnummer: 076-129 02 15

E-post: vallingbyklubben@gmail.com

Öppettider:

Vi stänger kl.17:00.

Vi har öppet på alla lov mellan 8-17.

Vi har stängt är vecka 28-31.

Klubbens aktiviteter

Vi som arbetar på Fritidsklubben:

David Ek

Fritidsledare, verksamhetsansvarig