Vällingbyskolan

Vår skola

Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära det moderna Vällingby Centrum. Den typiska 50-talsskolan ligger fint i bostadsområdet närmast centrum och smälter väl in i miljön.

Vi på skolan strävar efter att utveckla vår verksamhet på ett förtroendeingivande sätt och etablera oss som det naturliga valet för de barn och föräldrar som bor i närområdet. Vår populära sexårsverksamhet är inkörsporten till skolan och det första ni föräldrar möter. Många föräldrar vittnar om att det har varit en bra start för barnen och även medfört att föräldrarna hittat former att träffas på.

Vi strävar efter att ha ett gott samarbete med föräldraföreningen och tillsammans utveckla Vällingbyskolan till en av Stockholms bästa skolor. Vi har mycket kompetenta pedagoger som alla strävar efter att utveckla era barn på bästa sätt och skapa en stimulerande inlärningsmiljö där alla tillåts utvecklas i en positiv riktning.